Böcker

Djungelpiloten

djungelpiloten Under fyra år arbetade Elin Larsson som djungelpilot i Indonesien med världens kanske mest avancerade bergsflygning. Vardagen var full av utmaningar i form av frustrerande kulturkrockar och extrema arbetsvillkor, men också av andlöst vackra flygningar över såväl aktiva vulkaner som ogenomtränglig djungel. 

 

Mitt år som nomad

mitt_ar_som_nomad Under de fyra ensammaste dagarna i mitt liv börjar jag fantisera om ett liv utan prylar, möbler och måsten. Om ett liv där jag lever enklare, jobbar mindre och lever mer. Ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag att jag måste testa.

 

Handbok till subkulturer

djungelpilotenDet här är ett backstagepass för den oinvigde. Och en skön bok om en massa subkulturer som ganska sällan får utrymme i svenska medier. Den lotsar dig runt bland olika subkulturer, alla med sitt speciella språk och sin egen stil, med osynliga regler och många tillfällen att göra bort sig. Den här boken hjälper dig att minimera tabbarna och att i alla fall verka vara expert. Bara för att man är nybörjare så behöver man ju inte bete sig som en.